Septembarska Visa kampanja je završena. Detaljnije ovdje

Korpa

Vaša korpa je prazna.

Pogledajte našu široku ponudu proizvoda i pronađite nešto što vam se sviđa!

Upoznajte novu MAAR Jewelry kolekciju

23.11.2023.

Upoznajte našu novu kolekciju nakita od Žad kamena - Jade collection by MAAR Jewelry.

Žad kamen je jedan od najcjenjenijih dragulja u svijetu nakita. Njegova prirodna zelena boja i izuzetna čvrstoća čine ga idealnim izborom za izradu predivnih komada nakita. Ovaj kamen ima dugu historiju i simbolizuje ljepotu, mudrost i harmoniju. U našoj Jade kolekciji koristimo samo najkvalitetniji Žad kamen kako bismo vam pružili vrhunski nakit.

Jade Square Vintage Band Ring

Naša Jade kolekcija obuhvata širok spektar komada nakita, od ogrlica i narukvica do naušnica i prstenja. Svaki komad je pažljivo izrađen s ljubavlju i stručnošću naših majstora zlatara. Kombinacija Žad kamena sa srebrom daje elegantan i sofisticiran izgled koji će sigurno privući pažnju.

Fruit Vintage Hook Earring

Jade nakit se može nositi u različitim prilikama. Ogrlice i narukvice mogu se nositi samostalno za svakodnevni izgled ili se mogu složiti za večernje događaje. Naušnice i prstenje dodaju suptilan dodir elegancije svakom izgledu. Bez obzira na vaš stil ili prigodu, Jade kolekcija ima nešto za svakoga.
Jade kolekcija je pravi izbor za sve ljubitelje nakita koji cijene ljepotu i kvalitet. Sa Žad kamenom kao glavnim elementom, naši komadi nakita iz ove kolekcije će vam donijeti osjećaj elegancije i unikatnosti.

Jade Vintage ogrlica

Ne propustite priliku da istražite Jade kolekciju i pronađete savršen komad za sebe ili kao poklon za posebnu osobu.

Silver Jade Geometric Minimalist Band Ring

Autor: Amra Kovačević, MAAR Jewelry, MBA